Menukaart.
Ervaar nieuwe smaken.
Bij De Flierefluiter geniet je van een internationale keuken met inspiratie uit de oost- en zuid-europese landen.
Voorgerechten.
Soep van de dag.
8,99
De keuze van de kok, afgestemd op het seizoen.
Carpaccio met pestodressing.
13,99
Het klassieke Italiaanse voorgerecht met toppings van pijnboompitten, Parmezaanse kaas en een heerlijke pestodressing.
Caprese salade.
14,99
Een rijke italiaanse salade op basis van mozarella, cherrytomaat en basilicum.
Hoofdgerechten.
Poolse dumplings.
15,99
De traditionele Poolse dumplings (Pierogi). De dumplings bevatten een vulling van aardappel, kaas, zuurkol en worden gevuld in een laag van deeg.
Franse vis croquettes.
17,99
De voorganger van de Nederlandse kroket. De croquette wordt gemaakt van witte vis in een broodkruimelmix. Wordt geserveerd met groente en ovengebakken aardappelen.
Hertenbiefstuk.
21,99
Op Tsjechische wijze bereide hertenbiefstuk. Wordt geserveerd met groente en ovengebakken aardappelen.
Octopus.
24,99
Gegrilde octopus overgoten door een spaanse chilisaus.
Nagerechten.
Crème brûlée.
7,99
Het bekende gebrande suiker-room nagerecht.
Cheesecake.
8,99
Een taart gemaakt van romige kaas en zure room. Kan optioneel worden geserveerd met kersen.
Kaasplankje.
12,99
Een klassiek kaasplankje met vijf verschillende Franse schimmelkazen. Wordt geserveerd met toast.
Kom bij ons dineren.
Kom de passie van de Flierefluiter zelf ervaren.
Je kunt ons bellen of ons contactformulier invullen.
Reserveren
Je kunt ons bellen of ons contactformulier invullen.
Reserveren